Blog

Zhodnocení první poloviny základní části

17.11.2011 21:52

Po první polovině základní části drží Dragons Extasy krásnou 3.příčku tabulky. Z 11 odehraných zápasů mají na kontě 8 výher, 3 prohry a 16 bodů. Na celkovém skóre 118:97, se nejvíc podílejí Honzik Šimůnek (celkem 33 gólů, 2.místo v bodování) a Kamil Bříška (30 golů, 6.místo). A samozřejmě mají reálnou šanci dostat se na první příčku jak celé ligy tak v bodování střelců!

 

Celý článek si můžete přečíst na stránkách RAFLu.

https://www.florbal-rafl.com/index.php?jdina=celanovinka&id=384

 

FBK Cerberos a FBK Pilich Vivatus

04.10.2011 18:51

Oba dva víkendové zápasy se nesly v duchu pomalého začátku Dragons. Naštěstí oba zápasy vzali Dragoni do svých rukou a vyhráli!

 

V prvním zápase předvedl velmi krásné výkony v brance Vlasta. Některými zákroky doslova zachránil skóre. Škoda jen některých gólů, které padly z dorážek. Dragons měli však hodně šancí i u branky Cerberos, které však ve velkém množství neproměňovali. Nakonec Dragons Extasy uhráli 2 body, výhrou 12:7.

 

FBK Pilich Vivatus se ukázal jako kvalitní soupeř. V první třetině vstřelili pár pěkných golů a s Dragons tak hráli hodně vyrovnaně. Druhá třetina už se odehrávala více méně pod tlakem Dragons, hlavně dvěma přesilovkami a mírně rozhozeným týmem Pilichu.

Dragons nakonec celý zápas uhráli těsně, jednogólovým rozdílem a to 11:10.

 

Dragons Extasy tedy odchází z tohoto hracího dne vítězně, se ziskem 4 bodů, a tím pádem 1.místem v tabulce.

Příště čekají Dragons týmy Dr.Aci Vecelá, se kterým již měli tu možnost hrát loni o postup do první ligy, a loňským mistrem 1.ligy Pixbo Kosmonosy.

 

Oba zápasy budou jistě hodně zajímavé, přijďte tedy zafandit a povzbudit svůj oblíbený tým!!!

FBK Sklípkani a FBK Devils

21.09.2011 19:10

Od prvního zápasu dalšího hracího dne se očekávalo napětí, dobrá hra a výhra Dragonů :) Dragoni drželi se Sklípkany krok a proměňovali šance, vše se zvrtlo ke konci, kdy bohužel Sklípkani vstřelili rozhodující gól a Dragons tak prohráli 7:8.

Do druhého zápasu jsme nastupovali jako jasní favorité. Bohužel nám "Ďáblové" vstřelili 4 rychlé branky a nám se tak podlomila kolena. Tým ovšem podrželi všichni střelci našich gólů a tým se postavil na nohy a vyhrál 14:11.

 

Další zápasy pak Dragons sehrají v neděli 2.10.11 s aktuálně 8.týmem FBK Cerberos a 5.týmem 1.ligy FBK Pilich Vivatus.

1.hrací den = 4 body

06.09.2011 19:48

Hned první hrací den se Dragonům velmi vyvedl.

V prvním zápase proti White Flying Rabbits vyhráli Dragons 9:4! Králici sice chvilku drželi krok, nakonec nováček v první lize zápas zvládl a udržel výhru.

Ani FBC Vikings nedokázali držet krok a prohráli tak zápas s Dragons Extasy 7:13.

 

Dragons si tedy připsali první 4 body v lize a rázem se vyhoupli na 1.příčku v tabulce.

 

Ve 3.hracím dnu se Dragoni utkají s FBK Sklípkani, s loňským pátým týmem první ligy, a druhý zápas sehrají s FBK Devils, kteří loni skončili na 7.místě.

 

Finále 2. ligy

26.04.2011 21:16

K potvrzení postup a k vítězství celé 2.ligy musel tým Dragons Extasy vyhrát nad FBC Gladiators.

Ze začátku vypadal zápas velmi nadějně, ovšem ve 3. třetině Dragoni polevili na tempu a Gladiátoři dostříleli skóre na shodných 6:6.

Infarktový závěr zápasu potrápil nejen hráče ale i fanoušky obou týmů.

Po odehrání základní části následovalo prodloužení. Prodloužení se nehraje na "Zlatý gól" ale dohrává se celých 5 minut.

Dragons vstřelili první branku prodloužení a celých 5 minut už se táhlo v tempu Dragonů.

Kluci potvrdili svoji formu v celé sezóně a úspěšně si dokráčeli pro titul MISTRA 2. LIGY a pro postup do 1. ligy!!!

TAK KLUCI GRATULUJEME A PŘEJEME MNOHO ÚSPĚCHŮ V 1. LIZE!!!!

3.zápas semifinále

02.04.2011 20:28

Dnes hráči Dragonů odehráli poslední zápas semifinále. Od posledního výkonu s tímto protihráčem, všichni očekávali jaký výsledek bude dnes.

V týmu byla znát jistota už od prvních minut. Dragoni to potvrdili a hned v první třetině si nastříleli náskok 5:0, který se Kopidlnu těžko doháněl. Soupeřům se pořadilo dát jen 4 góly, především díky skvělým zákrokům Vlastika, který si svou branku výborně chránil. Nakonec se tým Dragonů rozstřílel a zvítězil 10-ti gólovým rozdílem, 14:4.  Samozřejmě pochválit musím i ostatní hráče Dragons, kteří se snažili a bylo znát, že si promluvili do duše a postup do první ligy chtějí doopravdy.

Nicméně, pokud chcete hráče Dragons podpořit v dalších kolech boje o postup, přijďte fandit třeba zítra, tj. 3.4. od 9:15 hodin.

2. zápas semifinále

28.03.2011 19:32

Na to, jak jsem minule chválila hru našich hráčů v zápase s Kopildnem, v neděli to tak nebylo.

Hra byla od začátku nevýrazná až nudná. Hráči již od začátku prohrávali 5:0, následně vyrovnali a pak se dokonce na chvíli ujali vedení. Ovšem to Dragonům nevyšlo a nakonec hráči z Kopidlna vyrovnali na 10:10 a nakonec šťastně vstřelenou brankou zvítězili těsným rozdílem 11:10.

Na zápas, respektivě na hráče, padla po zápase zasloužená kritika, která je snad probere a příští zápas prokáží své kvality a vyhrají!

Přeji jim tedy hodně zdarů a hlavně chladnou hlavu a pevné nervy.

1. zápas semifinále

21.03.2011 21:13

Na semifinálové zápasy ligy nám los určil tým Kopidlna. Zápas byl vyrovnaný až "přátelský". Bez jediného faulu a jen s kvalitními góly.

Dragons nastoupili jen v 6 hráčích v poli a tím pádem je čekalo mnohem více běhání. Kluci si ale s tímto deficiem výborně poradili a zápas dovedli do vítězného konce v poměru 21:13.

Doufáme, že se příští zápas bude odvíjet ve stejném rytmu a postoupíme do dalších bojů o postup!!!

1.zápas čtvrtfinále

06.03.2011 16:11

Dnešní první zápas playoff jsme nastoupili proti týmu Notor Band Klášter.

Vloni jsme s nimi smolně prohráli ve třetím zápase na samostatné nájezdy. Letos proto všichni doufáme v pravý opak.

 

Hned v úvodu jsme inkasovali první gól, po kterém jsme se rychle vzpamatovali a vzali zápas do svých rukou. Vedení už jsme celý zápas nepustili. Pro první trojku vypadal zápas velice jednoduše, naopak druhá lajna se v tomto zápase moc neprosadila. Velkou nevýhodu měl Vlastik v bráně, kterému celý zápas svítilo sluníčko do obličeje.  Hráč zápasu je pro dnešek Marťas, který se dokonale zžil se svojí novou florbalkou a zahrál svůj nejlepší zápas sezóny.

Celý zápas bouřlivě povzbuzovali fanoušci, až hlavní bubeník prorazil buben. Na rozhovor s ním se můžete již brzy těšit. Naleznete ho na hlavní straně.

Poslední 2 zápasy základní části

24.02.2011 19:07

20. února jsme sehráli poslední dva zápasy základní části. První proti poslednímu týmu tabulky A, Puma Mladá Boleslav, a druhý zápas proti druhému týmu tabulky A, TJ Sokol Benbro.

Na zápasy jsme byli výborně připraveni, až na jednu věc. Chyběl nám gólman! Po "smršti" hry kámen-nůžky-papír, byl"vylosován" do branky Marťas. Všechno je jednou poprvé a nebylo tomu jinak i u Marťase. Ovšem vedl si nad očekávání. Některé zákroky byly famózní, a Marťasovi k výkonu gratulujeme. I přes malý handicap "marodky" hráčů jsme stejně vyhráli! 19:12 - sice menším rozdílem gólů, ale 2 body za výhru jsme si připočítali.

V druhém zápase proti Benbro jsme do branky nasadili Dejva. Zápas byl zajímavý z pohledu diváka a fanouška. Dave předváděl v brance výborné výkony a i díky němu jsme vyhráli. Kluci góly stříleli hodně, ovšem Benbro s námi dlouhou dobu drželo krok. Naštěstí se nám podařilo udržel dodstatečný brankový rozdíl a výhrou 21:11 jsme potvrdili první místo v tabulce skupiny A.

 

Naši "noví" gólmani by měli zauvažovat o nové florbalové kariéře, možná na pozici gólmana :)

1 | 2 >>