David Kocman - Dave

27.01.2011 17:57

V dnešním zápase jsi nenastoupil kvůli zranění. Jaké to je sledovat svůj tým jen z lavičky?

Je to hrozný, na hřišti jich bylo málo a člověk by rád pomohl. Kluci hráli dobře, dali do toho vše, i když jich bylo málo. Bylo vidět, že na velký výkon není potřeba mít na hřišti hodně hráčů. Výsledek byl stejný, jako kdybysme nastoupili v plné sestavě.

 

Nejsi jediný zraněný z týmu. Jaké jsi měl očekávání, když tým nastoupil ve 4 hráčích?

Jelikož s klukama hrajeme už dlouho v téhle sestavě, věděl jsem, že výsledek nebude kritický. Ale toto skóre bylo i pro mě překvapivé. (Dragons vyhráli 22:6, pozn.)

 

Začátek nevypadal dobře, prohrávali jsme 0:2. Můžeš okomentovat první třetinu?

První třetina pro nás byla ze začátku špatná, ale jelikož se tým zná a ví, jak kdo hraje, tak jsme všichni věřili tomu, že se to obrátí v náš prospěch. A nakonec se tak stalo.

 

Kde podle tebe nastal zlom v zápase? Kdy začalo být KONEČNĚ jasné, že Dragons vyhrajou? J

Zlom nastal v tom, že kluci zjistili, že jich je míň, že nemůžou častěji střídat a musí nalézt ty nejlepší na hřišti. To, se opět podařilo Kamilovi a Honzikovi.

 

Která třetina byla podle tebe nejvýraznější?

Nejvýraznější třetina byla ta poslední. Kluci už věděli, že výhra je jasná, a proto si hru užívali. Věděli, že když budou sami střílet, dají co nejvíce gólů. Jelikož Dynamo už bylo rozhádané a gólman si nevěděl rady, bylo snadné střílet góly.

 

Co obrana týmu? Zvládli útoky Dynama dobře?

V tomto zápase nás velice podržel Vlasta. Kluci chtěli dosáhnout co největšího výsledku, pohybovali se stále vepředu, a proto mělo Dynamo spoustu šancí dva na jednoho. Ovšem díky jeho zákrokům jsme zjistili, že můžeme hrát i bez obrany.

 

V druhém zápase nastoupíte proti Satanům.  Jak probíhali dřívější zápasy s tímto týmem?

Vždy jsme si vedli velmi dobře v náš prospěch. Jelikož Satani před pár týdny udělali nábor nových hráčů a mají i hráče z první ligy, myslím si, že tento zápas bude velmi zajímavý a pro nás díky málo hráčům velmi obtížný. Uvidíme, jestli na se klucích projeví únava.

 

Tvůj tip na výsledek?

10:5 pro nás!

(Dragons Extasy nakonec zvítězili 22:6, pozn.)